Joakim Eklund är årets talare på Swedish Learning Conference

Joakim Eklund är en uppskattad och ofta anlitad utbildare och föreläsare inom storytelling, digital marknadsföring och digital utbildning. Vid sidan av föreläsandet arbetar Joakim som copywriter och storyteller på Hello There, en flerfaldigt prisbelönad digitalbyrå – specialiserad inom digital storytelling och spel för marknadsföring och utbildning. Efter 4,5 års universitetsstudier, bland annat i dramatik och journalistik, kastade sig Joakim handlöst in i spelbranschen. Första uppdraget var att skriva manus till de rafflande barnspelen “Här kommer brandbilen” (1996) och “Här kommer polisbilen” (1997). Spelen fick högsta betyg och säljs än i dag.

Efter ytterligare några speltitlar för barn gled han allt mer in på digital marknadsföring och utbildning riktad till vuxna. Sedan tio år tillbaka delar han sin tid mellan att hjälpa globala företag berätta sin historia och att utbilda i hur storytelling och spel kan användas för att förklara, lära ut och marknadsföra. I sina utbildningar och föreläsningar varvar Joakim på ett inspirerande vis handfasta övningar med diskussioner, reflektioner och teori, som bygger på drygt 15 års praktisk erfarenhet. I sina tidigare uppdrag har Joakim Eklund utbildat allt från informatörer, lärare och marknadschefer till HR-ansvariga, copywriters och IT-konsulter.

Lyssna på Joakims inspirerande föreläsning som tar oss med på en resa från Platon till framtiden! Boka in Swedish Learning Conference på Nalen den 29 Mars. Läs mer och anmäl er här